Tien SEO-tips om hogere Yahoo- en Google-vermeldingen te krijgen

SEO, niet zo snel!, kreun je misschien. De webmasterwereld wordt overspoeld met artikelen en “how to’s” met betrekking tot SEO (Search Engine Optimization). Als u een beginnende webmaster bent, is de kans groot dat u, net als ik, aan een draaimolen in het SEO-circuit bent begonnen, beïnvloed door het artikel en de mening waaraan u voor het eerst werd blootgesteld.

Elke succesvolle SEO-campagne bestaat uit twee delen. Iedereen doet iets met uw website, dat bekend staat als ‘on page wat doet een seo specialist SEO’, terwijl u dat op andere plaatsen ook doet, ‘off page SEO’. Beide delen van iemands campagne zijn van cruciaal belang.

De vijfde stap zou een goed menusysteem of een webpaginakaart zijn. Zoekmachines volgen links om de verschillende pagina’s op de internetsite te vinden. Als uw navigatie tot de meeste JavaScript-vervolgkeuzemenu’s of Flash-menu’s behoort, kan Google Zoeken mogelijk niet de hele pagina’s vinden, tenzij u een niet-JavaScript-linkpad hebt dat ze kunnen volgen. Wanneer u de fraaie JavaScript-links gebruikt, heeft u normaal gesproken op elke pagina een harde link naar de sitemap nodig. De positioneringskaart moet een echt niet-JavaScript-rapport bevatten met links die de zoekmachines kunnen volgen om uw hele site in kaart te brengen. Als standaardbeleid vermijd ik de JavaScript-links in de menu’s.

Wanneer u bijvoorbeeld een website over ‘hoeden’ heeft, wilt u weten hoe de site van een persoon op de site staat en welke seo in de e-mail komt wanneer iemand naar Google gaat en ‘hoeden’ typt. Als u zowel een website over als een website over “kanker” heeft, kunt u deze webpagina van uw website overlaten om te verschijnen wanneer iemand naar Google gaat en naar “kanker” zoekt. Waarin eigenlijk een trefwoord is.

Ik heb SEO Studio aangeschaft om tijdens mijn optimalisatie websiteanalyses uit te voeren. Dit is een zeer belangrijk hulpmiddel geweest om te analyseren hoe verzadigd mijn zoekwoorden een bepaalde webpagina zullen zijn. Het is redelijk geprijsd en niemand is erg blij met de operatie. Het is gemakkelijk om zaken als de relevantie van de trefwoorddichtheid voor lichaamsgewicht te zien. webblog. Het is ook nuttig om te laten zien waar de zoekwoorden niet voorkomen (en kunnen zijn). Op het moment dat je veel weet over website-optimalisatie, ga je het zeker gebruiken!

Vraag om backlinks – Stuur leuke, originele e-mails. Sommige andere webmasters hebben vergelijkbare sites. Schrijf enkele zinnen over wat ze denken in aanvulling op de site of iets dat verband houdt met het onderwerp van hun website. Wanneer iemand antwoordt, beantwoord hem dan, vertel hem iets en vraag vervolgens om een ​​wederkerige of eenrichtingspartnerlink.

Ik zorg ervoor dat websites grenzeloos worden qua prestaties. Het niet bouwen van een site met het idee van Yahoo-strategieën is een vergissing, maar kan toch worden gecorrigeerd. Wees geduldig en ga zeker niet voor je gimmicks. Een goede SEO-expert moet u in elke fase door het proces leiden.